Haugesundsgruppa inviterer til Captain Frodo's Magiske sirkus lørdag 23. september

Haugesundsgruppa inviterer til en fantastisk forestilling med selveste Captain Frodo. Her blir det fart og spenning for alle sammen, store som små!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 23. septmber drar vi i Haugesundsgruppa til Festiviteten i Haugesund for å se den fantastiske Captain Frodo. Captain Frodo er en profesjonell "Tullekunstner" og hans forestillinger inneholder det meste fra sjonglering til knivkasting. 

Forestillingen varer i underkant av en time.

Les gjerne mer om forestillingen her:

Et show for hele familien som gjør barna til sirkus stjerner og voksne til barn. Ekte trylleri, og fascinerende magi for store og små, og sensasjonelle sirkus akter i verdensklasse! Helsprøtt, hysterisk, mystisk og vakkert i en fantastisk blanding. En helt spesiell underholdnings opplevelse som i teaterets mørke tar barn med inn i en spennende verden hvor drømmer blir til virkelighet.Haugesunds artisten som reiser verden rundt med sin helt spesielle form for crazy humor.Fra New York, til London, via Sydney og Montreal har hans opptredner for voksne blitt kritikerrost. Nå har han endelig skapt en forestilling for hele familien! Med sin egen vri på trylleriet som vi kjenner fra vår barndom og sin utrolige kontakt med store og små garanteres det at latteren sitter løst. Ekte, levende nær underholding hvor barna er deltagende. Et show for hjerte og hjernen.

Ta med deg: 

  • Drikke og snacks

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12.30 ved fontenen i Rådhusparken. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Solveig Helene og Nisrine

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

23. sep 2023

Klokkeslett

12:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Solveig Helene og Nisrine

Telefonnummer: 926 10 227

E-post: haugesund@enestaaendefamilier.no 

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr familie

Start: 9. september
14:59
Slutt: 18. september
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding