Haugesundsgruppa inviterer til busstur til Rush Trampolinepark i Stavanger lørdag 06. oktober.

Rush trampolinepark

Haugesundsgruppa inviterer dere til hopp og sprett og mye akrobatikk på Rush Trampolinepark i Stavanger lørdag 06. oktober.  Barna får boltre seg over store hoppende arealer! Dette blir gøy!!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din inter 

Vi har bestilt vår egen buss og reiser sammen fra Flotmyr. Oppmøte klokken 07.40. Vi ledere har på gule vester.

Aldersgrense: minimum 5 år.

Etter ungene er ferdighoppet og svette i trøyene kjører vi ned til sentrum og spiser lunch på McDonalds! Voksne og barn over 10 år får Big Mac meny og barn under 10 år får barnemeny med cheesburger (man tar av det man evt ikke liker).

Etter vi er gode og mette, og siden vi nå først er i Stavanger sentrum, kan vi ta oss en liten rusletur rundt i byen, utforske de små sidegatene, kaien eller kanskje ta en tur å se på fuglene i Breiavatnet før vi tar fatt på hjemveien. Vi ser for oss retur klokken 16.30.

MØT: Flotmyr klokken 07.40 lørdag 06. oktober. Det er viktig at alle er presis for vi har en ferje å nå og ikke anledning til å vente på folk.

NB! De 4 første setene i bussen er forbeholdt ledere med barn (vi må ha kontakt med bussjåfør og gi beskjeder mm).

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr per barn og 100 kr per voksen (da er buss og ferje tur/retur, inngang Rush for barna, antisklisokker til barna og lunch til alle i sentrum inkludert). Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. 

NB! Ta med ekstra mat og DRIKKE (lurt med drikkeflaske med vann) til turen opp og ned.

Dere kan lese mer om Rush her: http://www.rushtrampolinepark.no/stavanger/

 

NB!!! Vi gjør oppmerksom på at RUSH har et egenerklæringskjema, som hver enkelt forelder MÅ fylle ut for seg og sine barn. Legg inn bestillings ID i egenerklæringsskjemaet - dette får dere i mailen med tildeling av plass. 

Dette må gjøres før dere sender bekrefter på mottatte plasser. NB!!  Trykk på linken for å fylle ut egenerklæringsskjema: http://www.rushtrampolinepark.no/stavanger/waiver.

 

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse lørdag 29.09.18 kl 22. Vi sender ut mail innen onsdag 03.10.18 til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Alle har selvsagt ansvar for egne barn. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. Familier som ikke har vært med på store turer tidligere vil bli prioritert.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l) tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

6. okt 2018

Klokkeslett

7:40 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Flotmyr

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per barn og 100 kr per voksen

Start: 29. september
22:00
Slutt: 3. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding