Haugesundsgruppa inviterer til bringebærplukking søndag 14. august

Haugesundsgruppa inviterer til bringebærplukking søndag 14. august. Her går vi blant bringebærbuskene og plukker bærene selv.

Hva vil dere gjøre med bærene dere plukker?. Kanskje lage syltetøy eller gele? Kanskje som pynt på kaker, eller bare spise dem som de er? Uansett, kom å bli med oss på en koselig søndag i bæråkeren :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 14. august drar vi til Knutahaugen utenfor Kopervik for å plukke våre egne bringebær :) Her går vi gjennom bringebæråkeren og plukker de velsmakende bærene selv.

Det er meldt fint vær, og bringebærene skal være svært gode i år, så kom og bli med oss på en velsmakende bringebærtur ;)

Bærene dere plukker får dere selvsagt ta med hjem :)

Vi møter på Knutahaugen 25 (se kart nedenfor) klokken 10.45. Her tar vi en kort presentasjonsrunde før vi går i gang :)

Ta med deg: 

  • Noe å plukke bær oppi (bøtte, eske etc)
  • vannflasker
  • egen niste

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: 10.45 på Knutahaugen 25 utenfor Kopervik. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Solveig Helene, Linda og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

14. aug 2022

Klokkeslett

10:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Solveig Helene Aasen

Telefonnummer: 926 10 227

E-post: haugesund@enestaaendefamilier.no

Sted

Knutahaugen 25, kopervik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,- pr familie

Start: 8. august
13:47
Slutt: 12. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding