Haugesundsgruppa inviterer til baking av pizzasnurrer og ostehorn TORSDAG 26. januar.

Pizzasnurrer og horn

Haugesundsgruppa inviterer dere til baking av pizzasnurrer og ostehorn TORSDAG 26. januar. Kom bli med å lag smakfull bakst- til kveldsmat, skolelunch eller turmat! 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier som liker å bake og smake!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med deg: 

  • større fat, poser/bokser til å ha baksten oppi

Lederne tar med: alt annet som trengs til bakekvelden

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Møt TORSDAG 26. januar kl 17 - presis- på IOGT-huset 2. etasje, Bjørgvingata 40. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Hilde og Linda

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

26. jan 2023

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Bjørgvingata 40

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 22. januar
10:00
Slutt: 25. januar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding