Haugesundsgruppa inviterer til bading (store og små) og pizza til barna i Tysværtunet fredag 23. oktober.

Bading

Haugesundsgruppa inviterer til bading (store og små) og pizza til barna i Tysværtunet fredag 23. oktober. Er dere klare for litt plask og moro?! Det er vi :) Før vi hopper i bassenget samles vi i cafeen og barna får servert pizza og drikke. 

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

.

Ta med: godt humør og badeglede! Håndkle og badetøy er også lurt å ha med! Kanskje svømmebriller om dere har.

Oppmøte: Vi møtes inne i Tysværtunet (ved trappen ned til svømmehallen) fredag 23. oktober klokken 16.45 presis. 

Vi får 1,5 time i svømmehallen - av- og påkledning er inkludert i denne tiden. Det vil si vi får ca en time i bassenget.

Dere er selvsagt ansvarlig for egen barn. NB! Barn som ikke kan svømme MÅ ha med en voksen i bassenget. Dersom du som VOKSEN IKKE skal bade skriv dette i kommentarfeltet. 

Foreslått deltakerpris: 50 kr pr familie! Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 bading

Påmelding: Påmelding er åpnet. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig og e-post til dere som får plass på aktiviteten sendes ut etter påmeldingsfristen er gått ut. NB! Sjekk e-posten deres i dagene etter påmelding er avsluttet. 

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks 

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen lederne,

Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

23. okt 2020

Klokkeslett

16:45 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Tysværtunet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 18. oktober
16:30
Slutt: 20. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding