Haugesundsgruppa inviterer til - Aktivitet 1 - overnatting på Grindafjord camping mandag 27. juli til onsdag 29. juli.

Grindafjord camping

Haugesundsgruppa inviterer dere til overnattingstur på Grindafjord feriesenter mandag 27. juli til onsdag 29. juli. Vi har leid hytter og hver familie får sin egen hytte. Her kan vi kose oss med både saltvannsbasseng, strand, trampoliner og mye mye mer! Kom bli med oss!!

Aktiviteten passer for alle, men vi ønsker at dere har vært med oss på et par aktiviteter slik at vi kjenner dere litt :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Hyttene: Vi har leid de hyttene som var ledige- de varierer litt i størrelse og innhold, men alle har innlagt kaldt vann. Det er to sanitæranlegg som inneholder toaletter og dusjer. Utvask av hytte må påregnes.

NB!! Ta med: Alle må ta med egne laken, dyne- og putetrekk og håndklær. Badetøy og badehåndklær. Klær etter vær, og det dere ellers trenger for overnatting. Alle tar med seg egen frokost/lunch/kveldsmat. Ta gjerne med fiskestang, bøtte og spade. 

Vi ordner middagsmat begge dagene :) Vi tar også med litt snacks til alle. 

LES MER: Gå inn her og les mer om både campingplassen og hyttene: https://grindafjord.no/

OppmøteMandag 27. juli klokken 16 på parkeringsplass ved Grindafjord feriesenter i Grinde. Har du ikke bil går det buss. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: 150 kr pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 grindafjord  Vi tar kun i mot VIPPS- smittevernhensyn.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig torsdag 23. juli. NB! Sjekk mail og minside. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

lederne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

27. juli - 29. juli 2020

Klokkeslett

16:00 - 11:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (981 595 94), Analyn og Linda 

Sted

Grindafjord Feriesenter, Grinde

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150 kr per familie

Start: 19. juli
18:50
Slutt: 23. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding