Haugesundsgruppa inviterer: Stallkos (barn 3-10 år) 17. Januar

Haugesundsgruppa inviterer dere til stallkos mandag 17. januar kl.16.00 for familier med barn som er 3-10 år.

Da smittesituasjonen er som den er her i regionen, må alle være flinke med avstand, håndsprit, munnbind og holde seg hjemme om de føler seg syke. Vi møtes - med behørig avstand - hilser og prater litt før vi går inn til hestene, steller de litt og barna som vil får seg en liten ridetur.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3-10 år som vil hilse på hestene og ri litt.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Planen er at dere møter opp til avtalt tid, deretter tar vi med oss ponnier i ridebanen. Da kan de barna som vil få prøve å ri litt. Etter det går vi inn i stallen, koser litt med hestene, det er lov å ta med eple og gulrøtter til hestene. Dere møter kl.16.00 presis på Haugesund ridesenter. Kle dere etter været og aktiviteten.

Ta med: Husk sko eller støvler med HEL til barna som vil ri, dette er pga sikkerhet. Så er det en fordel med klær man ikke er redd for skal bli litt skitne og som er komfortable å ri med for de barna som vil ri litt. Ridehjelmer har vi, men dere kan også bruke sykkelhjelm om noen ønsker det. 

Drikkeflaske og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: utenfor Ridehallen på Haugesund ridesenter Stallvegen 9, 5517 Haugesund. kl.18.00- PRESIS! Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 ponnikos

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jessica Elisabeth og Solveig Helene.

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

17. jan 2022

Klokkeslett

16:00 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jessica Elisabeth: 91 11 88 49

Solveig Helene: 926 10 227

haugesund@enestaaendefamilier.no

Sted

Haugesund rideklubb

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50kr per familie

Start: 14. januar
19:18
Slutt: 16. januar
13:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding