Haugesundsgruppa inviterer dere til Workshop i dukkelaging OG forestillingen ‘Evergreen’ av figurteateret Skromlehjulet søndag 15. april.

Workshop dukkelaging og forestillingen 'Evergreeen'

Haugesundsgruppa prøver igjen noe nytt og inviterer dere til Workshop i dukkelaging OG forestillingen ‘Evergreen’ av figurteateret Skromlehjulet søndag 15. april.

Er dere klare for en litt annerledes teateropplevelse med sprelske marionetter og masse god musikk? Og klare til å være kreative dukkemakere? 

Denne aktiviteten er for dere som ønsker å se på dukkeforestillingen 'Evergreen' OG være med på Workshop dukkelaging etter forestillingen.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5-6 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Forestilling 'Evergreen': Vi i Enestående familier har vært så heldige å få til vår helt egen forestilling av Skromlehjulet Figurteater. Vi skal få være med på familieforestilling ‘ Evergreen’, hvor voksne og barn sammen vil få hyggestund og kanskje en litt utenom det vanlige felles teateropplevelse. Dette er en skikkelig feel good forestilling for alle aldersgrupper :)
OG
Workshop i dukkelaging: Og vi har vært så heldige å få være med på Workshop i dukkelaging også! Barna (foreldrene kan være med å hjelpe til) skal få lov til å lage sine helt egne marionett dukke som kan bevege seg lett og fint. Ved hjelp av papirkopper og tallerkener og tau setter vi sammen dukken. Gjennom lek skal vi improvisere ‘historier’ og hjelpe hverandre videre på historiene. Vi skal prøve å gi hver dukke sin helt spesielle karakter ved hjelp av stemmebruk og bevegelser. Sett fantasien i gang!

Vi ser forestillingen 'Evergreen' først, slik at vi kan få ideer og bli litt ekstra inspirert til dukkelaginga. Forestillingen varer under en time og dukkelaging-workshop varer ca 3 timer. Vi vil ha en pause i mellom forestillingen og dukkelaging-workshop hvor vi spiser felles lunch. Vi spanderer pølse i brød og drikke til alle :)

Oppmøte: IOGT-huset (ved siden av Haugaland vgs - barnehage i underetasjen) søndag 15. april klokken 12.45.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5-6 år og oppover.

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr per barn og 20 kr per voksen. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

TA MED: Vi stiller med alt som trengs til dukkelagingen, men ta gjerne med LIMPISTOL med lim om dere har det, så blir det mindre venting. Dere kan også ta med tøybiter og andre ting dere ønsker å pynte dukkene deres med.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse: søndag 8. april klokken 12. Vi sender ut mail innen onsdag 11. april til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

NB! Vi forventer at ALLE er med å hjelper til å rydde etter aktiviteten :)

Her kan dere lese litt mer om forestillingen og teatergruppen:
Skromlehjulet figurteater er en internasjonal teatergruppe med tilhold i Stavanger. De jobber med dukketeater og figurteater for barn og voksne. De har opptrådt i den kulturelle skolesekken, i barnehager, teater, festivaler med mer. De arbeider med et visuelt teateruttrykk hvor skuespill og dukkeanimasjon sammen med lys, lyd, musikk og bilder er det sentrale.
Dette er dukketeater og skuespill som er ledsaget av populærmusikk fra en tid da dagens voksne selv var barn, såkalte ‘evergreens’. Musikken er hentet fra kjente sanger og varierer fra swingjazz og pop til rock’n roll og noen sanger fremføres ‘live’ av skuespillerne.
Tittelen ‘Evergreen’ viser til det underliggende tema i stykket: En verden som står overfor stor forandring i 'det grønne' skiftet. Hva kan den enkelte gjøre for å leve på en måte som skåner naturen?
I forestillingen møter vi Louise og Jonny B. Good som vil virkeliggjøre drømmen om det enkle liv på landet fjernt fra byens kjas og mas, og de flytter inn på gården ‘Evergreen’. Men livet på landet er ikke så enkel, og Louise og Jonny får store utfordringer. Hvordan kan de holde varmen i et trekkfullt gammelt hus i storm og regn? Hvilken nytte har mobiltelefonen hvis det ikke er dekning? Kan de lage elektrisk strøm til lyspæra selv? Er det trygt for mennesker og dyr når ulven lusker utenfor? Ting som tas for gitt av mange i dag, er ikke så enkelt å unnvær, men Louise og Jonny forsøker å løse problemene på utradisjonelt vis. Gjennom enkle bilder og symboler i dukketeaterets språk formidles livet på gården ‘Evergreen’ som et drama med situasjonskomikk, romantikk, sang og glede, men idyllen på landet er som et lykkehjul og det går litt opp og ned.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks . Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Informasjon

Dato

15. april 2018

Klokkeslett

12:45 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

IOGT-huset Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per barn og 20 kr per voksen

Start: 8. april
12:00
Slutt: 11. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding