Haugesundsgruppa inviterer dere til VilVite og AdO Arena i Bergen lørdag 5. oktober.

Vilvite og Ado Arena

Haugesundsgruppa starter høstferieuka med et brak! Vi drar på dagstur til Bergen og besøker VilVite senteret og tar oss en dukkert i det fantastiske badeanlegget AdO Arena. Denne dagen får vi bruke kreativiteten, utforskertrangen og badegleden vår - alt på en dag! 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Det blir en lang tur og vi er sent hjemme derfor passer denne aktiviteten for familier med barn fra 5 år og oppover. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har vårt helt egen buss som kjører oss hele veien frem. Vi starter på VilVite senteret og utforsker og eksperimenterer noen timer før vi tar turen til AdO arena hvor vi koser oss i bassenger, vannsklier og 'hoppeslott' i vannet. NB! Barn 11 år og yngre må ha følge med en svømmedyktig person på 18 år eller eldre som selv bader sammen med barnet. NB! 

Oppmøte: Flotmyr busstasjon lørdag 5. oktober kl 07.15 PRESIS. Vi er hjemme igjen i 21-tiden.

Vi har ikke anledning til å vente på familier som kommer sent, da vi har ferje å nå. Lederne står med gule vester. Vi tar en liten hilserunde før vi går inn i bussen. Vi ønsker ikke at noen går inn i bussen før lederne gir klarsignal. 

NB! De 4 første seteradene (2 på hver side) i bussen er forbeholdt lederne. 

Ta med: BADETØY, mat og drikke som holder hele dagen. Det blir en lang dag, derfor viktig at dere har nok niste med dere. 

Dere kan lese mer om VilVite og AdO Arena i linkene under:

https://www.vilvite.no/opplev/

https://adoarena.no/virtuell-tur.html

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr barn og 100 kr pr voksen. Betales VED OPPMØTE via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 Bergen

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 2. oktober. NB! Sjekk e-posten deres jevnlig dagene etter påmeldingslutt - inkludert søppelposten. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

5. okt 2019

Klokkeslett

7:15 - 21:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde, Yeleni og Linda (97019134)

Sted

Flotmyr

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr barn og 100 kr pr voksen

Start: 27. september
19:00
Slutt: 1. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding