Haugesundsgruppa inviterer dere til tur i Vangen for å mate fugler søndag 29. september.

VAngen

Haugesundsgruppa inviterer dere til tur i Vangen for å mate fugler søndag kl 11. Vi går en runde rundt vannet og ender opp på lekeplassen hvor vi spiser medbrakt niste og lar barna klatre og kose seg :)

Oppmøte: Møt på gresset mellom Haugalandsveggen og Svømmehallen klokken 11. Det er stor parkeringsplass rett ved siden av.  Lederne har gule vester der det står "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi tar turen inn i Vangen.

Ta med: Gammelt brød til å mate fuglene med, og NISTE til å spise på lekeplassen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: GRATIS

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er påmeldt. ALLE får plass på denne aktiviteten :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

29. sep 2019

Klokkeslett

11:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda (97019134)

Sted

Haugalandsveggen

Pris: Gratis

Start: 24. september
21:30
Slutt: 28. september
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding