Haugesundsgruppa inviterer dere til teateret Putti Plutti Pott søndag 2. desember.

Putti Plutti Plott

Vi gleder oss til å se Haugesund barne- og ungdomsteateret sin familieforestilling Putti Plutti Pott og julenissens skjegg! Her møter vi nissegutten Putti Plutti Pott som forviller seg til menneskenes verden og hjem til onkel Per ved hjelp av Julenissens trylleskjegg. Det magiske skjegget må Julenissen ha for å kunne reise rundt med julegaver til alle barn på julaften. Putti Plutti Pott tør ikke reise hjem alene, og derfor blir onkel Per og barna med til Nisseland. Underveis forsvinner trylleskjegget under mystiske omstendigheter, og vi får bli med på alt som skjer når Putti Plutti Pott og hjelperne hans prøver å finne skjegget for å levere det tilbake til Julenissen.

Noen som har lyst til å være med oss?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Fontenen på Rådhusplassen søndag 2. desember klokken 13.20. Møt presis.

Vi samles, prates og hilser på hverandre. Kanskje tar vi oss en liten runde rundt juletreet på julemarkedet?  Barna vil også få med seg en liten overraskelse de kan ta med seg inn på teateret.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 til 12 år.

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr pr person. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse til ønskelisten tirsdag 27.11. klokken 22.

Vi sender ut mail innen fredag 30. november til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l). tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks . Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

2. des 2018

Klokkeslett

13:20 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Rådhusplassen, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per person

Start: 27. november
22:00
Slutt: 30. november
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding