Haugesundsgruppa inviterer dere til teater for å se' Pippi feirer jul' tirsdag 17. desember.

Pippi feirer jul

Haugesundsgruppa ønsker å ta dere med inn i Astrid Lindgrens verden tirsdag 17. desember kl 16. Vi skal se PIPPI FEIRER JUL! 

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller ganske enkelt Pippi, er i full gang med juleforberedelsene. Men skal hun feire julen alene? Fru Prysselius vil ha Pippi på barnehjemmet i julen. Men Pippi vil ikke på noe barnehjem. Hun føler seg slett ikke ensom. Hun har jo både Herr Nilsson, apen sin, og Lille Gubben, hesten, og sannelig har det ikke flyttet inn en ny liten venn i veggen hennes. Dessuten kommer det sikkert noen på besøk. Blom og Dunder-Karlsson vil nok prøve å stjele litt julepenger og det er alltid morsomt å leke med politikonstablene Kling og Klang. Tommy og Annika må jo feire julen hjemme, men de vil gjerne være sammen med Pippi også. Kanskje de har en plan?

En ting er sikkert: Det skjer både morsomme, spennende og litt rare ting når Pippi feirer jul!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle, men familier med barn under 12 år vil bli prioritert.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

NB! Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. NB! Har dere meldt dere på aktivitet - logg inn på min side og sjekk om dere har fått plass etter påmeldingen er avsluttet, da slipper dere å lure på om e-post fra oss er kommet på ville veier. 

Oppmøte: Møt ved Fontenen på Rådhusplassen tirsdag 17. desember kl 16.00 presis.  Lederne har gule vester med "Er du enestående?" på ryggen. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 pippi

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter, men det er ønskelig at alle betaler med Vipps.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig etter påmelding er avsluttet.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

17. des 2019

Klokkeslett

16:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde Serdal tlf: 981 59 594

Linda Stangeland tlf: 970 19 134

Sted

Fontenen Rådhusplassen Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr per familie

Start: 13. desember
16:00
Slutt: 15. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding