Haugesundsgruppa inviterer dere til Stand Up Padling - SUP-kurs søndag 21. juni.

SUP

Haugesundsgruppa inviterer dere til guidet SUP-tur på sør Karmøy. Vi prøver noe vi aldri før har prøvd- SUP - stand up padling - og vi gleder oss stort!  Kom bli med oss og nyt vakker sjø og kystlandskap!  Vi holder oss langs kysten :)

Vi tar med matpakke til alle!! 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover. Mindre barn kan delta forutsatt at barna (bør være svømmedyktig) sitter på brettet og det er en voksen som padler. Yngre barn må kunne sitte i ro på brette så lenge padleturen varer. 

Brettene er veldig stabile og gode å stå på - man kan velge å enten sitte på knærne eller stå. De aller fleste kommer seg opp på begge beina og padler i vei. 

Dersom du som voksen IKKE ønsker å padle (barnet MÅ da være over 10 år) skriv dette i meldingsfeltet ved påmelding. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: FLYTEVEST/redningsvest (barn og voksne må ha dette). Dette kan lånes gratis på Skattkammeret. Drikkeflasker og godt humør! 

Bekledning: Vanlig treningstøy - det du ville hatt på deg på en joggetur. Barbeint er best, men joggesko går fint.
Det er liten sjanse for at noen havner i vannet på turen, men ta likevel med tørt skift. Alle må også ta med redningsvest/flytevest. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Oppmøte: Kl 11.45 - presis - på Syre båthavn parkeringsplass, Habnavågvegen 37. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi kaster oss ut i en ny verden av SUP.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 sup

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. NB! Vi tar KUN i mot betaling via VIPPS - av smittevernhensyn.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig torsdag. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Linda og Hilde

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

21. juni 2020

Klokkeslett

11:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Habnavågvegen 37, 4280 Skudeneshavn

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per person

Start: 14. juni
21:00
Slutt: 18. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding