Haugesundsgruppa inviterer dere til søndagsmiddag på India Gate den 6. oktober.

Søndagsmiddag

Haugesundsgruppa inviterer dere til søndagsmiddag på India Gate 6. oktober. Vi samles rundt bordet til koselig selskap, prat og deilig buffet hvor vi kan velge og vrake i indiske retter.  

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som liker å prøve litt ulike mattretter. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi drikker vann til maten, både store og små. Gi gjerne beskjed til barna om dette på forhånd.

Oppmøte: Søndag 6. oktober kl 13.10 presis - ved statuen av Fiskerne midt i Haugesund sentrum. Lederne er lette å få øye på i gule vester med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi i samlet flokk går ned på kaien og spiser og koser oss. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales VED OPPMØTE via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 India

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig onsdag 02.10. NB! Viktig at dere sjekker e-posten deres jevnlig i dagene etter avsluttet påmelding. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

6. okt 2019

Klokkeslett

13:10 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (97019134)

Sted

Fiskerne, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr familie

Start: 29. september
12:30
Slutt: 2. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding