Haugesundsgruppa inviterer dere til Nyttårsfeiring i Bergen - 30. desember til 1. januar.

Nyttårshelg i Bergen

Haugesundsgsruppa ønsker å invitere dere til nyttårshelg og nyttårsfeiring i Bergen! Dere er velkomne til å gå inn i det nye året i sammen med andre Enestående familier. Vi gleder oss masse! Kom bli med! 

NB! Det er viktig at ALL informasjon nedenfor leses nøye FØR du melder din interesse.

ANKOMST Bergen: Vi tar kystbussen fra Haugesund tur retur Bergen.

Oppmøte: Søndag morgen 30. desember på Flotmyr i Haugesund. Vi kommer tilbake med eksakt oppmøtetid til dere som skal være med oss. Vi dekker bussbilletten.

Overnatting: Vi overnatter to netter på Rosenkranz, i Bergen sentrum. NB! Dere må være forberedt på å dele rom med en annen familie ved behov. NB!

Vår foreslåtte deltakerpris: 300 kr pr familie inkludert reise. Betales kontant (i en konvolutt) ved fremmøte. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du god økonomi og er med mest for det sosaile er det fint om du legger mer i konvolutten din. Da når pengene våre enda lengre.

Aktiviteter i Bergen: På programmet disse dagene står blant annet Byvandring med guide, plask og moro i AdO arena (svømmehall), rusletur tur langs Bryggen, tur opp til Fløyen med Fløybanen og nydelig utsikt (evt. en vegg av tåke - alt etter som) mm. NB! Små forandringer i program kan forekomme.

Mat: Ankomstdag søndag organiserer vi en felles lunch/middag, der etter blir det enkel kveldsmat ved overnattingsstedet. Nyttårsaften - vi står for felles frokost, lunch samt Nyttårsmiddag.
Snacks: Vi kjøper inn diverse snacks til Nyttårsaften som vi koser oss med i fellesskap. Velger du å ta med godter og snacks når vi er samlet, forventer vi at dette deles i felles skål på bordet.

TA MED: Klær etter vær, gjerne et litt penere antrekk til Nyttårsaften om det er ønskelig (ikke kjøp noe nytt for anledningen, det er helt unødvendig), det som behøves av personlige saker mm. Det blir litt trasking så ta med gode sko å gå i. BADETØY - til store og små inkl håndkle. Paraply?
Det er anledning til å ta med brettspill/andre felles leker/aktiviteter som vi kan boltre oss med sammen på kveldstid. Vi oppfordrer til felles aktiviteter for store og små (skjermer legges evt igjen på rom).

Mer detaljert aktivitetsprogram vil dere som blir med på turen få tildelt ved ankomst.

PRIORITERINGER ved plassfordeling: Aktiviteten passer best for familier med skolealderbarn - de vil ha størst glede av de ulike aktivitetene vi skal være med på, og kan holde seg våkne og opplagt til sen middag og Nyttårsfeiring.
Gjennom året har vi arrangert mange dagsaktiviteter med noen timers varighet og noen heldagsturer. På overnattingsturer er vi derimot sammen over mye lengre tid, og for å ha mulighet til å arrangere en best mulig overnattingstur, er det viktig for oss å kjenne dere som blir med litt fra før. Vi er særlig opptatt av å få med oss familier som ellers ikke har så mange de kan være sammen med på nyttårsaften. Vi er også opptatt av å ha med oss familier som ellers ikke har økonomi til å reise så langt som til Bergen på egenhånd for å gjennomføre en slik opplevelse for seg og sine barn.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse til ønskelisten torsdag 13. desember. E-post med tildelt plass vil bli sendt ut innen fredag 21. desember. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene.

Diverse informasjon:
Som alle aktiviteter i enestående familier er dette oppholdet alkoholfritt. Dette gjelder også på nyttårsaften.

For å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå shopping på tur med oss. Snakk gjerne med barna/ungdommen om dette på forhånd.

Vi ønsker og forventer at alle stiller opp ved behov, møter presis til klokkeslett som er angitt, bidrar positivt og aktivt til fellesskapet - og vi håper at alle vil få en strålende og flott inngang til det nye året - 2019 og til nye ENESTÅENDE opplevelser sammen.

Lik oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en flott inngang på det nye året - sammen med DERE!

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

30. des 2018 - 1. jan 2019

Klokkeslett

7:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Flotmyr busstasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 300 kr PER FAMILIE

Start: 13. desember
9:30
Slutt: 19. desember
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding