Haugesundsgruppa inviterer dere til mat og fantastisk gospel fra New York - 'The Harlem Spirit Of Gospel Choir' fredag 13. desember.

The Harlem Spirit Of Gospel Choir

Haugesundsgruppa inviterer dere først til noe å spise og deretter fantastiske rytmer fredag 13. desember. THE HARLEM SPIRIT OF GOSPEL CHOIR er svært ettertraktet og har en sterk tilstedeværelse på scenen. De er kjent for sin allsidige lyd og store bredde i stemmene. De har ganske enkelt en helt unik kjærlighet til musikken. Korets forbløffende musikalske gaver har gitt dem muligheten til å reise verden rundt og å opptre. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 11-12 års-alderen og oppover.

NB! Kort påmeldingsfrist!! NB!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

NB! Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. NB!

Oppmøte: Møt inne på 'Dattera til Lothes' kl 18.00 presis fredag 13. desember.  Se etter gul vest med "Er du enestående?" på ryggen. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS (vi ønsker helst at dere betaler med vipps) til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 gospel

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig etterpåmelding er avsluttet.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

13. des 2019

Klokkeslett

18:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde Serdal tlf: 981 59 59 4

Linda Stangeland tlf: 970 19 13

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per person

Start: 9. desember
19:30
Slutt: 11. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding