Haugesundsgruppa inviterer dere til kos på 'Vaffelhuset' og tur til Kvalen fyr onsdag 9. oktober.

Vaffel og tur

Haugesundsgruppa inviterer dere til kos på 'Vaffelhuset' og tur til Kvalen fyr onsdag 9. oktober. Vi møtes til vaffelkos og prat først, når vi er mette og gode tar vi oss en frisk gåtur i nydelige omgivelser ut til Kvalen fyr.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi drikker vann til vaffel store som små.

Etter vaffelkos kjører vi i egne biler til Haraldsstøtta og går ut til Kvalen fyr. NB! Alle må komme seg til og fra Haraldsstøtta på egenhånd. 

Oppmøte: Vi møtes onsdag 9. oktober kl 16.45 - presis - ved statuen Fiskerne i sentrum av Haugesund, der hilser vi på hverandre og går i samlet flokk til Daily cafe - for å smake på deilige vafler. Lederne er lette å få øye på i sine gule vester med "Er du enestående?" på ryggen. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Gratis!

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen søndag 6. oktober - sjekk e-posten deres!

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

9. okt 2019

Klokkeslett

16:45 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (97019134)

Sted

Fiskerne, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 29. september
14:00
Slutt: 4. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding