Haugesundsgruppa inviterer dere til 'Kinoens dag' i Tysværtunet for å se TO morsomme og kjekke filmer - 'Gåsehud 2' OG 'Grinchen' lørdag 3. november.

Gåsehud 2 Monsterkvelden og Grinchen

Vi ønsker å invitere dere til 'Kinoens dag' og til TO morsomme og kjekke kinoopplevelse i Tysværtunet lørdag 3. november. Nemlig ‘Gåsehud 2: Monsterkvelden’ og ‘Grinchen’.

Vi møtes inne ved inngangen til Tysværtunet, hvor vi samles og hilser på hverandre. Deretter går vi til cafeen og barna får hver sin pølse i brød før vi rusler inn i salen for å se filmen ' Gåsehud 2: Monsterkvelden'! Barna vil også få popcorn og slush til å ta med seg – dette er til begge filmene J

Ikke før film nr. 1 er ferdig tar vi oss en ny runde i kinosalen og denne gangen skal vi se ‘Grinchen’.

Kjør film!!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år (denne aldersgrensen er fast) og opp. Aldersgrensen til ‘Gåsehud 2 Monsterkvelden’ er 9 år (barn ned til 6 år kan være med) og aldersgrensen til Grinchen er 6 år.

Oppmøte: inne ved inngangen til Tysværtunet, Aksdal lørdag 3. november klokken 13.45. Presis.

Vår foreslåtte deltakerpris: Gratis!

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse til ønskelisten søndag 28.10 kl 19.

Vi sender ut mail innen onsdag 31. oktober til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Om filmen ‘Gåsehud 2 : Monsterkvelden’: Når Sonny og Sam snubler over en av Gåsehud-bøkene til R. L. Stine, slipper de løs mørke krefter i form av den snakkende dukken, Slappy. Han planlegger å sette fri alle bøkenes monstre på Halloween-kvelden og ta over verden. Det er opp til de to kompisene å finne en måte å stoppe Slappy på før han klarer å lage evig Halloween.

Om filmen ‘Grinchen’: Skaperne av Grusomme meg, Minions og Kjæledyrenes hemmelige liv er tilbake med en ny, herlig animasjonsfilm. Den gretne Grinchen hater alt som har med julen å gjøre og vil helst bare være alene. Det topper seg når innbyggerne i byen går i gang med å arrangere den største julefeiringen noensinne. Grinchen legger en slu plan om å stjele julen. Men de blir kanskje han selv som lærer seg noe viktig om den sanne juleånden.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindret fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Vi ledere har på oss gul vest slik at dere finner oss lett.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

3. nov 2018

Klokkeslett

13:45 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Tysværtunet, Aksdal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 28. oktober
19:00
Slutt: 31. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding