Haugesundsgruppa inviterer dere til kinoen 'Jumanji: Welcome to the jungel' fredag 12. januar.

Jumanji

Haugesundsgruppa inviterer dere på kino for å se 'Jumanji: Welcome to the jungel', fredag  12. januar 2018. Barna vil også få pølse i brød, brus og popcorn!

Viktig at all tekst leses før dere melder dere på.

Vi samles på Edda i forkant av filmen - barna får være i bursdagsrommet hvor de vil få servert pølse i brød og drikke, og de vil også få popcorn med seg inn i salen :) Mens barna spiser sitter vi voksne i aulaen og slapper av og prater sammen før vi alle går inn og ser kjekk film!

Oppmøte: Edda kino, fredag 12. januar klokken 16.50..  

Aldersgrensen på filmen er 9 år.

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr per barn og 40 kr per voksen. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Åpnes for påmelding søndag 07.01.18 klokken 20.00. NB! Når man har meldt seg på denne aktiviteten er du og dine påmeldt. Dersom det blir fullbooket kan man melde seg på ønske/venteliste.  'Førstemann til mølla'-prinsipp.

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. Billettene er forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier få gleden av å få være med denne dagen.

Litt om filmen:

Fire ungdommer finner et gammelt videospill kalt Jumanji i en kjeller, og bestemmer seg for å teste det. Men det de ikke vet er at Jumanji transporterer alle spillere rett inn i handlingen - et eksotisk, men høyst farlig jungeleventyr. Der inne tar de formen til avatarene de har valgt. Kappløpet med tiden har begynt, for når de slipper opp for liv er det ingen vei ut igjen. En av tidenes største familiefilmer er nå tilbake i ny drakt, med blant andre Dwayne Johnson, Jack Black og Kevin Hart på rollelista.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks. Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.
Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Informasjon

Dato

12. jan 2018

Klokkeslett

16:50 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Edda kino

Antall plasser: 24 Gjenværende: 0

Akkurat nå er det fullt. Meld gjerne din interesse likevel, da vil du høre fra oss så fort vi kan tilby plass.

Pris: 30 kr pr barn og 40 kr pr voksen

Start: 7. januar
20:00
Slutt: 9. januar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding