Haugesundsgruppa inviterer dere til kinoen 'Fremad' på Edda kino søndag 10. mai.

Fremad

Haugesundsgruppa hiver seg rundt og ønsker å invitere dere til kinoen 'Fremad' på Edda kino søndag 10. mai. Barna vil få hver sin meny med popcorn og brus.

Jippiiiiiii!! Eeeendelig får vi treffe dere igjen!! Gleder oss til å se dere alle! :) 

NB! Viktig at dere leser nøye igjennom retningslinjene for smittevern under! Ingen må melde seg på aktiviteten før dette er lest nøye. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aldersgrensen på filmen er 6 år. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Vi kommer til å være veldig strenge på dette og dere må snakke med barna om smittevernreglene før aktiviteter. Skal vi kunne starte opp igjen med aktiviteter må disse smittevernreglene overholdes til punkt og prikke. 

Oppmøte: Søndag 10. mai klokken 15.15 UTENFOR Edda kino, pass på å stå samlet som familie med MINST 1 meter avstand til neste familie.  Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre på god avstand før vi snurrer film.

Ta med: Godt humør og nyvaska hender!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Vi ledere organiserer henting av popcorn og drikke til barna for å unngå kø og trangt om plass. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS (NB! Vi tar kun imot betaling via vipps -ikke kontanter - dette for å minske kontakt og hindre smitte) til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 Fremad

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: NB! Kort påmeldingsfrist! Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig lørdag. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Litt om filmen:

Fremad tar oss med på en begivenhetsrik og farefull reise gjennom en magisk verden sammen med alvebrødrene Iver og Balder.

De to tenåringsbrødrene bor i en forstad til en fantasiverden. En verden ganske lik vår egen, men kun bebodd av alver og andre eventyrlige skapninger som alle med tiden har glemt sine magiske evner.

På Ivers 16-års dag får brødrene en felles gave fra faren som gikk bort før Iver ble født; en tryllestav og en formel som kan bringe faren til i live igjen for én dag. For å lykkes i å trylle fram faren igjen, må guttene legge ut på en helt spesiell reise, med uventede farer og magiske øyeblikk.

Fremad er en hjertevarm, rørende og morsom originalhistorie fra Disney Pixar. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

10. mai 2020

Klokkeslett

15:15 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda mob 970 19134

Sted

Edda kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr person

Start: 7. mai
10:45
Slutt: 8. mai
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding