Haugesundsgruppa inviterer dere til Karmøy kino for å se Pokemon: Detective Pikachu søndag 12. mai.

Haugesundsgruppa inviterer dere til Karmøy kino, i Kopervik, for å se filmen "Pokemon: Detective Pikachu"  søndag 12. mai. Alle barna vil få snacks- meny med popcorn og drikke.

Denne filmen har fått aldersgrense fra 9 år - yngre barn kan være med i følge med voksne. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Kl. 16.15 ved inngangen til Karmøy kino. Viktig at alle er presis! Her hilser vi på hverandre før vi går inn i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: 50 kr per familie. Betales kontant- husk rett veksel.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig LØRDAG 11. MAI. Mail vil bli sendt ut til dere som har fått plass på aktiviteten- så sjekk mail.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

12. mai 2019

Klokkeslett

16:15 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Yeleni tlf: 979 55 924

Linda tlf: 970 19 134

Sted

Stangelandsgata 7, Kopervik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 9. mai
13:00
Slutt: 11. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding