Haugesundsgruppa inviterer dere til juleforestilling fra gamledager og grøt tirsdag 03.desember.

Jul på Kortaneset og julegrøt

Haugesundsgruppa er så heldige å bli invitert til julegrøt og juleforestillingen 'Jul på Kortaneset' tirsdag 3. desember. 

Tiden før jul er travel, og det var den i gamledager også. Vi gjør klar til jul, 100 år tilbake i tid. På Kortanes skal det gjøres klart til julefeiring, men ikke alle er like flinke å få ting gjort. Juleeventyr og så blir grøten klar.

Vi møter i snekker bua – forestilling på seilloftet – grøt i Jaktastua. Fra snekker bua får deltakerne pletten sin med hjem.

Vi gleder oss!!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

NB!! Usikker på om du har fått plass? Sjekk epost fra oss. ITILLEGG kan du se på MIN SIDE. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger. NB!!

Oppmøte: Tirsdag 3. desember kl 17.45 (møt PRESIS) ved sjøhuset til Haugesjøen, Sundgata 175, på Risøy. Lederne er lette å få øye på i gule vester med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi går inn og møter julen i gamledager. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig etter påmelding er avsluttet. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

3. des 2019

Klokkeslett

17:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (981 59 594) og Linda 

Sted

Sundgata 175, Risøy

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 20. november
20:30
Slutt: 28. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding