Haugesundsgruppa inviterer dere til grøt og musikalen 'Tornerose' tirsdag 5. november.

Tornerose

Haugesundsgruppa har gleden av å inviterer store og små til Hemmingstad Kultursenter og Brosteinsteateret sin juleforestilling med musikalen: ”Tornerose” tirsdag 5. november. 

Eventyret om «Tornerose» er velkjent for mange. På slottet møter vi mange artige karakterer og i skogen dyrene som Tornerose er glad i. Men i mørket lurer en farlig kvinne som ønsker hevn på at hun aldri ble invitert til barnedåpen da Tornerose ble døpt. Heksen har en skummel plan når Tornerose skal feire 18 år, men klarer hun å gjennomføre dette slik at Tornerose må sove i hundre år?
Gjennom humor og spenning blir vi med på en reise med overraskelser og fargerike kostymer til rytmen av musikk og dans.

Etter forestillingen er over går vi opp i cafeen og spiser deilig julegrøt og saft :) Vi gleder oss! Kom bli med :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 år  og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Oppmøte: Kl 17.30 - presis- ved inngangen til Hemmmingstad kultursenter. Lederne er lette å få øye på i sine gule vester med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi i samlet flokk trer inn i eventyrets verden. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 Tornerose.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig etter påmeldingen er avsluttet.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

5. nov 2019

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (981 59 594) og Linda 

Sted

Hemmingstad kulturssenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per person

Start: 30. oktober
21:00
Slutt: 3. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding