Haugesundsgruppa inviterer dere til Familiejulebord med nisseorkester og juleverksted søndag 1. desember.

Julebord

Haugesundsgruppa inviterer dere til Familiejulebord med nisseorkester og juleverksted søndag 1. desember.

Det blir et tradisjonsrikt familiejulebord som inneholder alles julefavoritter av kalde og varme retter og det er også et stort hjemmelaget dessertbord og kaffe.

Vi drikker vann til maten.

Julemusikk med et ekte nisseorkester får vi høre og juleverkstedet hvor barna kan få laget julepynt blir det også! Mye kjekt!!

Er dere klare for å komme i julestemning? Det er vi!!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Oppmøte: fontenen ved Rådhusplassen søndag 1. desember klokken 12.40møt presis.

Etter en liten hilserunde går vi samlet ned til Maritim for å spise, prate, høre på god julemusikk og bare kose oss.

Aktiviteten passer for alle. De som ikke har vært med oss på julebord ol. tidligere vil bli prioritert, men alle kan melde seg på ønskelisten :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: 30 kr pr barn og 50 kr per voksen. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 julebord

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du betale med kontanter, men vi ønsker helst innbetaling via vipps.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig etter påmelding er avsluttet.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

1. des 2019

Klokkeslett

12:40 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda 

Sted

Rådhusplassen, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr barn og 50 kr per voksen

Start: 25. november
17:50
Slutt: 28. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding