Haugesundsgruppa inviterer dere til en spennende dag på Røvær søndag 12. august.

Røvær rib-tur og komle

Haugesundsgruppa inviterer dere til en spennende dag på Røvær søndag 12. august.

Vi skal innom det nye Havbrukssenteret på Røvær og der kan store og små få utforske livet i havet. Rib-tur ut til anlegg for de som har lyst til å prøve det, eller utforske livet i strandkanten og selvfølgelig skal vi smake på den berømte Røværskomla!

For dere som ønsker det blir det en tur med RIB (hurtiggående liten båt) ut til havbruksanlegget! Det blir spennende! Vi vil få alt vi trenger av utstyr; dresser og redningsvester. De har en aldersgrense på fylte 5 år for å være med på denne turen. Turen varer ca 1 time. Det blir 50 kr ekstra per familie for RIB-turen. NB! NB! Skriv RIB i kommentarfeltet når dere melder dere på om dere vil være med på dette. NB!

Dere som ikke ønsker å være med ut i RIB kan tusle rundt på den vakre øya, det er fin langgrunn strand (ta med håv og bøtte), kjekk lekeplass, og masse nydelig natur å oppleve. Det er også et lite mini ute-akvariet, hvor både store og små kan se livet i sjøen på nært hold.

Før vi reiser hjem samles vi på Røvær sjøhus hvor vi vil få en flott matopplevelse – vi skal nemlig få smake den berømte Røværskomla! Dere kan også evt velge pølse og fries eller kyllingsandwich NB! Viktig at deres skriver pølse ELLER sandwich om dere ikke vil ha komle -  i kommentarfeltet ved påmelding!! NB! Vi levere inn bestilling av mat i forveien.

Oppmøte: Vi møtes på kaien i Haugesund ved båtavgangen til Røvær klokken 10.15 søndag 12. august. Viktig at alle kommer presis da båten går i rute og venter ikke på noen.

Aktiviteten passer for alle, men RIB-turen fra 5 år og opp.

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr pr person. RIB-turen blir ekstra 50 kr per familie.  Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse til ønskelisten mandag 6. august. NB! Kort påmeldingsfrist.

Vi sender ut mail innen torsdag 9. august til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at dere tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Ta med: Litt ekstra mat og drikke, og klær etter vær!

Her kan dere lese litt mer:

https://rovar.no/opplev-oya-var/

Røvær Havbrukssenter– et hav av muligheter

På Røvær Havbrukssenter får du vite mer om havnasjonen Norge, og hvordan vi har utviklet oss til å bli en verdensledende produsent av laks. Visste du at hvert 10. minutt, hver dag, hele året, ruller en trailer fullastet av laks over norskegrensen? Havbruk er en stor og viktig næring langs kysten vår, og på havbrukssenteret lærer du mer om moderne havbruk. Du blir også kjent med smådyr, sjøfugl og fisk som lever rundt Røvær. Utstillingen er kompakt, og gir en enkel innføring i store og spennende tema som havbruk, historie, miljø og naturforhold.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks .

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

12. aug 2018

Klokkeslett

10:15 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Kaien Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per person - 50 kr per familie ekstra for RIB-tur

Start: 6. august
23:00
Slutt: 8. august
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding