Haugesundsgruppa inviterer dere til bowling og pizza fredag 6. september.

Bowling

Haugesundsgruppa inviterer dere til bowling og pizza fredag 6. september.

Hvor mange strikes klarer vi å få til sammen mon tro? Både store og små får lov til å prøve seg. Vi hiver oss rundt og spiller to omganger! Det blir også pizza og brus til alle!

Passer for barn fra skolealder (yngre søsken av eldre barn kan være med) og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: inne på Sheiken bowling klokken 17.30 fredag 6. september. Vi bowler litt først før pizza blir servert. 

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr per familie. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse på ønskelisten søndag 01.09.19. Vi sender ut mail ettermiddag/kveld onsdag 04.09.19 til de familiene som har fått plass på aktiviteten. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post. NB!! Sjekk søppelposten. NB!!

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l) tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen lederne

Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

6. sep 2019

Klokkeslett

17:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Sheiken bowling

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 1. september
20:30
Slutt: 4. september
15:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding