Haugesundsgruppa inviterer dere til å dyppe egne lys hos Litledalen lys søndag 9. februar.

Lysdypping

Haugesundsgruppa er så heldige at vi har fått lov til å komme til Litledalen lys i Etne for å lage våre helt egne lys! Dette har vi ikke prøvd før og gleder oss stort!

De dekker bord til oss og vi får servert lunch også (pizza). 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Oppmøte: Vi møtes på Aksdal bensinstasjon kl 11 PRESIS søndag 9. februar. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde - i egne biler - i samlet flokk til Litledalen lys i Etne. Kjøreturen tar ca 1 time. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 lys

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter påmeldingsfristen er ferdig. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

9. feb 2020

Klokkeslett

11:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde tlf: 981 59 59 4

Linda

Sted

Aksdal bensinstasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr pr familie

Start: 3. februar
11:00
Slutt: 6. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding