Haugesundsgruppa inviterer dere alle til førjulskos på Kringsjåhytta søndag 9. desember.

Kringsjå

Haugesundsgruppa inviterer dere til førjulskos på Kringsjå søndag 9. desember.

Tradisjonen tro tar vi oss en førjulstur til Kringsjå! Det blir julegrøt og julekos og kanskje kommer nissen å hilser på i år også…Kom bli med å se!!

Aktiviteten passer for store som små

Oppmøte: På utkikkspunktet ved Steinsfjellet søndag 9. desember klokken 12 – møt presis. 

Vi går samlet fra toppen av Steinsfjellet og bort til Kringsjå. Det er en fin tur på sti, men med litt ulent terreng noen steder. På Kringsjåhytta får vi servert varm og god grøt, og er vi flinke og synger 'På låven sitter nissen' så fint og så høyt vi bare kan titter kanskje NISSEN frem - har han en overraskelse med seg mon tro? Er vi heldige får vi lov til å mate villsauene som holder til der også.

Vår foreslåtte deltakerpris: Denne aktiviteten er gratis!

Påmelding: Åpnes for påmelding søndag 2.desember kl. 20.30. Vi sender ut mail innen onsdag 5. desember til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrenset med plasser så vi setter stor pris på en tilbakemelding så raskt som mulig - fra dere som får tildelt plass - dersom dere blir forhindret fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

 

Informasjon

Dato

9. des 2018

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Steinsfjellet utkikkspunkt, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 2. desember
20:30
Slutt: 5. desember
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding