Haugesundsgruppa inviterer de større barna til pizza, lek og moro på Valhall fredag 21. februar.

Valhall

Haugesundsgruppa inviterer til Valhall lekeland og pizza, lek og moro for de litt større barna fredag 21. februar. 

Gøyal start på høstferien - kom bli med!

Her er det MASSE aktiviteter, alt fra det enkle til mer krevende. Morsomt, spennende, samarbeid og konkurranse – Mye latter og stort engasjement for større barn!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år. Dette er aldersgrense satt av Valhall. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Valhall klokken 17.50 fredag 21. februar (Longhammarveien 25. Hvit lagerbygning bak Tools på Raglamyr, innkjøring ved Fargerike).

Aldersgrense: 10 år. Dette er en absolutt aldersgrense fra Valhall sin side, yngre barn har ikke lov av sikkerhetsgrunner.

Mat: Barna får pizza og drikke!

NB!!!!!!! ALLE som får plass MÅ fylle ut egenerklæringsskjema her :  https://ravnafloke.no/NO/aktiviteter/egenerklaering/  NB!!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr barn. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 valhall

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter påmelding er avsluttet. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Hilde og Linda

ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

21. feb 2020

Klokkeslett

17:50 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (981 59 594) og Linda (97019134)

Sted

Longhammarveien 25

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr barn

Start: 16. februar
14:00
Slutt: 19. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding