Haugesundsgruppa invitere dere til UTEKINO - ' Norske byggeklosser' - i Aksdal lørdag 16. juni.

Utekino

Haugesundsgruppa prøver noe nytt! Kom bli med oss på UTEKINO i Aksdal lørdag 16. juni. Filmen som vises er ' Norske byggeklosser' .

Oppmøte: Vi møtes ved fontenen ved inngangen til Tysværtunet, Aksdal lørdag 16. juni klokken 20.45.

Aldersgrensen på filmen er 12 år, men barn ned til 9 år kan være med så lenge en voksen er med.

TA MED: Alle må ta med hver sin stol. Klær etter vær - husk det kan bli kaldt på kvelden så ta gjerne med et teppe. Knask og drikke.

Vår foreslåtte deltakerpris: Det er ingen egenandel på denne aktiviteten.

Påmelding: Åpnes for påmelding lørdag 9. juni kl. 18. Når man har meldt seg på denne aktiviteten er du og dine påmeldt.

Litt om filmen:

Merete og Jens (Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen), et par i tredveårene, har endelig hellet med seg når de helt uventet arver et hus. Etter altfor mange år i sokkelleiligheten i boligen til Jens' temmelig eksentriske mor (Anne Marit Jacobsen), er de overmodne for noe helt eget.
Nå har de sjansen til å få det de drømmer om: Et hus med hage før de får barn. De må nok pusse opp litt, men hvor vanskelig kan dét være, liksom?
Men, som mange par har oppdaget før dem: Det er mange potensielle feller når man skal skape sitt eget hjem - særlig når paret selv ikke har nevneverdige praktiske evner selv, og må stole blindt på "ekspertisen".

Problemene hoper seg kjapt opp i møtet med systemet og folkene som representerer det (og som alle spilles av Atle Antonsen): Den korrupte saksbehandleren hos Plan- og bygg, de østeuropeiske arbeiderne som er mer opptatt av dofasiliteter enn snekkerarbeid, den alternative øko-arkitekten og petimeteret på gjenbruksstasjonen, for å nevne noen.

Oppussingskomedien "Norske Byggeklosser" er en ny norsk komedie inspirert av den norske klassikeren fra 1972, om alle situasjonene som oppstår når evner og omstendigheter ikke nødvendigvis matcher ambisjonene.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

16. juni 2018

Klokkeslett

20:45 - 23:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Tysværtunet

Pris: Gratis

Start: 9. juni
18:00
Slutt: 15. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding