Haugesundsggruppa inviterer dere på pizza og kino for å se 'Men in Black: International' søndag 21. juli.

MIB

Haugesundsggruppa inviterer dere på pizza og kino for å se 'Men in Black: International' søndag 21. juli.

Vi møtes først på Dolly Dimples hvor vi koser oss med pizzabuffet og drikke, og hilser på hverandre og blir litt bedre kjent. Når vi er mette og gode går vi i samlet flokk opp til Edda kino.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Filmen har 12 års aldersgrense, men barn ned til 9 år kan være med i følge med voksne. Les gjerne mer om filmen før dere tar med barn under 12 år. Filmen starter kl 21.15 og varer i ca 2 timer. 

Ta med: Ta gjerne med litt egen snacks til kinoen. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Oppmøte: Møt inne på Dolly Dimples kl 20 presis. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales kontant til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig fredag 19. juli. NB! Sjekk e-posten deres - inkludert søppelposten. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Hilde og Linda

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

21. juli 2019

Klokkeslett

20:00 - 23:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (97019134)

Sted

Dolly dimples, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per person

Start: 17. juli
23:00
Slutt: 19. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding