Oslogruppen inviterer til " Snøsøstera"- en teaterforestilling.

Bli med Oslogruppen og kjenn på førjulsstemning med teaterforestillingen «Snøsøstra» ved Det Norske Teater. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som er 7 år og eldre.

Påmeldingen er åpen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

"Snøsøstera er ei varm forteljing om vennskap og magi, om familiesamhald og sorg. Framsyninga er basert på boka Snøsøsteren av Maja Lunde og Lisa Aisato. Dramatiseringa er ved Maja Lunde, og Alan Lucien Øien har regien.

Det er snart julaftan, som også er dagen Julian blir 10 år. Vanlegvis er det den beste dagen i året, når juletreet står pynta og lysa er tente, lufta er fylt av lukta frå klementinar og peparkaker, og det knitrar i peisen.

Men i år er ingenting som det plar vere. Heime er alt berre trist. Julian har nettopp mista den 16 år gamle storesøstera si. Ho blei sjuk og tynn og trist. Til slutt mista ho livet. Foreldra har forandra seg og er blitt fråverande og tause. Julian tenkjer at jula rett og slett er avlyst.

Så en dag møter han Hedvig. Ho har knallraudt hår, er gnistrande blid, livsglad og elskar jula. Snart blir dei to umogleg å skilje. Kanskje kan det bli jul likevel? Men det er noko mystisk med huset Hedvig bor i. Kven er den underlege gamle mannen som stadig dukkar opp? Og kor er eigentleg foreldra til Hedvig?"

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • Lederne tar med: Godteposer - gi beskjed om evt. allergier eller andre hensyn.

 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Klokken 17.40 presis. (Forestillingen begynner 18.00.)

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Anette og Jolanta

Informasjon

Dato

20. okt 2022

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jolanta

Telefonnummer: 94194498

Sted

Det Norske Teater Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 1. oktober
10:00
Slutt: 8. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding