Oslogruppa: Karsten og Petra-dag på Colusseum.

Oslogruppa inviterer på kinofilm og burger. 

Aktiviteten er fulltegnet. De som har fått plass har fått mail om det. 

Oppmøte på parkeringsplassen mellom Majorstuen T-banestasjon og Sørkedalsveien.
(Gå ut utgangen nede på perrongen for Østgående tog. Eller inn tunnelen ved Larsen-restaurant i Sørkedalsveien.)

Passer fint for de minste barna (ca 3-12 år). 

Colusseum kino har tegneverksted og ansiktsmaling før og etter forestillingen, de ansatte er kledd ut som løver og kaniner, og skuespillerne kommer. 

Det er ta med kosedyret ditt på kino-dag. 

Vi suger inn stemningen før vi ser filmen Karsten og Petra lager teater i den store salen kl. 12. Etter filmen går vi og spiser på Mc Donalds. Så går vi tilbake til kinoen, som lover tegneverksted og ansiktsmaling fra 14.30 til 16.30 også. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Det er selvsagt også lov å betale mer enn foreslått pris dersom du føler at du har råd til det. Prisen dekker kinobillett, popcorn og brus på kinoen og barnemeny på McDonalds. For at det skal bli likt for alle ber vi om at ingen kjøper andre ting.

Påmelding:  Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. (Barna dine må være registrert i systemet før du kan melde deg på.) De som får plass på aktiviteten vil få mail om dette innen 2. november. 

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten (30 stk). For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. 

Informasjon

Dato

4. nov 2017

Klokkeslett

11:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Mari Marthe 

47 97 34 02

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per person

Start: 30. oktober
17:00
Slutt: 2. november
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding