Oslogruppa inviterer til Tusenfryd i høstferien lørdag 30. september

Oslogruppa inviterer til Halloween på Tusenfryd første lørdagen i høstferien - 30. september. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vi prioriterer familier med barn fra Oslo.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Hvis du har barn som er lavere enn 95 cm bes du om å skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding. Barn under 95 cm med sko på har gratis inngang til Tusenfryd. Hvis vi vet hvor mange barn dette utgjør kan vi få med flere familier på denne aktiviteten. Så vær så snill å skriv inn barnets høyde i kommentarfeltet. 

Aktiviteten passer for familier med egne barn, som ikke er så lettskremte.

Lørdag 30. september drar vi til Tusenfryd. Vi skal ha det skikkelig moro og feire Halloween. Vi møtes kl 11.15 utenfor hovedinngangen. Lederne er lette å få øye på. Det er viktig at alle kommer presis. Vi tar en enkel hilserunde før vi går inn sammen. 

I Enestående Familier er vi opptatt av at familier får anledning til å bli kjent med hverandre. Vi legger derfor opp til at familier med barn på samme alder kan gå sammen i grupper på 2-4 familier. Gruppeleder vil dele dere inn i grupper og dere vil få vite hvilken gruppe når vi møtes. 

Vi møtes til felles matpakke-lunsj ved scenen bak karusellen klokken 13:00. Det er trivelig å spise sammen og på den måten blir vi litt bedre kjent med hverandre, noe som er mye av poenget med å være med på Enestående familiers aktiviteter :) Alle familier velger hvor lenge de ønsker å være i parken etter lunsj. Parken stenger kl 17.00 denne dagen.

Transport: Alle ordner transport til/fra Oslo på egenhånd. Buss 505 Nesset via Tusenfryd går kl 10.35 fra Oslobussterminal plattform B3. Sjekk også www.ruter.no selv hvis dere får plass da det kan bli endringer.

Ta med deg om du ønsker:

  • vannflaske
  • termos med kaffe/te
  • matpakke
  • Klær etter vær

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.15 utenfor hovedinngangen til Tusenfryd. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 60,- pr person maks kr 200, per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

30. sep 2023

Klokkeslett

11:15 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

Oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Tusenfryd, Fryds Vei 25, 1407 Vinterbro

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 60,- per person

Start: 31. august
14:00
Slutt: 17. september
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding