Oslogruppa inviterer til Tusenfryd 31 august

Oslogruppa inviterer til en dag med utfordring og moro for liten og stor! ;-)

Nye og 'gamle familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Kl.10:15 ved gressplenen til høyre for inngangen. Lederne er lette å få øye på i t-skjorter med " Er du enestående?" på ryggen. Der hilser vi på hverandre, leder tar imot konvolutter med egenandeler og billettene deles ut. I Enestående Familier er vi opptatt av at familier får anledning til å bli kjent med hverandre. Vi legger opp til at de med barn på samme alder kan gå sammen i parken i små grupper på 2-3 familier.

Transport: Det går buss 505 fra Oslo bussterminal til Tusenfryd. Kommer du med bil koster parkering 60kr.

Ta med: Matpakke, drikke og god humør! Vi møtes til felles matpakke-lunsj på et egnet sted i parken.Det er trivelig å spise sammen og så blir vi litt bedre kjent med hverandre, noe som er mye av poenget med å være med på Enestående familiers aktiviteter. ;-)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt gjerne beskjedfeltet og gi skriv om at du har barn under  95 cm. De kommer nemlig gratis inn på Tusenfryd, eller om du har spørsmål eller andre beskjeder.Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser e-post kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 29 august.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Anne Karen og Jolanta

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

31. aug 2019

Klokkeslett

10:15 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Jolanta Natiene

Telefonnummer 94194498

E- post oslo@eneståendefamilier.no

Sted

Fryds vei 25, 1407 Vinterbro

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 26. august
11:00
Slutt: 28. august
19:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding