Oslogruppa inviterer til teater - Ronja Røverdotter søndag 12.mars

Oslogruppa inviterer til Ronja Røverdotter på det Norske teatret søndag 12. mars.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Oslofamilier vil bli prioritert. 

Aktiviteten passer for familier med barn fylt 8 år og eldre.

Det er viktig å være presis og alle må være med på hele aktiviteten. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12. mars skal vi spise indisk mat på Jaipur restaurant og deretter se teaterstykket Ronja Røverdotter på det Norske Teatret, Kristian IVs g. 8, 0164 OSLO. Vi skal hygge oss sammen og bli bedre kjent. Vi holder på til ca kl 18.30 :-) 

Det norske teatret beskriver forestillingen slik: 

«Ei forteljing om venskap, håp og det å stå opp mot dei vaksne.

Den natta Ronja blir født, slår lynet ned i Mattis-borga og deler den i to. Ronja Røvardotter er dotter til røvarhøvdingen Mattis, og ho veks opp midt i røvarbanden som det einaste barnet. Men så flyttar erkefienden til Mattis, Borka og røvarbanden hans, inn i den andre delen av borga, og plutseleg er den trygge heimen til Ronja blitt åstad for krangel og bråk. Utanfor borga brenn verda, men likevel vågar Ronja seg ut og tar til å utforske. Ein dag møter ho sonen til Borka, Birk, og dei to blir som bror og søster – til fedrane si store fortviling. For å kunne vere i lag, og som ein protest mot krigen til foreldra, rømmer dei ut i skogen. Blant villvette, grådvergar og rumpenissar vil dei leve i fred med kvarandre. Men kan familiane deira nokon gong legge vekk stridsøksa? Og er det plass til to høvdingar i borga?

Kanskje trengst det to modige barn for å skape endring.

Astrid Lindgrens barneklassikar Ronja Røvardotter er eit frodig eventyr om korleis det er å vere barn i ei kaotisk tid, om å kjempe for det ein meiner er rett, og om livsmot, venskap og å vilje forandre verda.» 

På Jaipur restaurant vil vi få lunsj buffé. Det vil da være et utvalg av forskjellige indiske curryretter slik som vegetar, kylling, lam og fisk. Det er også ris og salat. Alle kan forsyne seg så mange ganger de ønsker, men restauranten ønsker ikke å kaste mat. Så smak heller litt og se om du og barna liker det før du forsyner deg med mer. Hver deltaker får 1/2 Nan brød og det vil bli servert vann til maten. Det er ikke mulig å ta noen spesielle hensyn ifb med eventuelle dietter, eller matallergier. 

Når alle har spist ferdig finner alle selv veien til det Norske teatret i Kristian IVs g. 8, 0164 OSLO. Det er ca 500 meter å gå. Inviter gjerne med en annen familie, så dere kan gå sammen og bli bedre kjent. Teateret begynner presis kl 16.00, så alle bør senest være inne i teaterets foaje kl 15.45. Det er mye folk og det anbefales å henge ytterklærne i garderoben. Garderoben er gratis.   

Ta med deg om du ønsker: 

  • vannflasker
  • noe godt å spise til teaterforestillingen 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14.00 utenfor Jaipur restaurant, Karl Johans gate 18C, 0159 Oslo. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. Nærmeste T-bane er Stortinget i Oslo sentrum. 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

12. mars 2023

Klokkeslett

14:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039 

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Jaipur Restaurant, Karl Johans gate 18C, 0159 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50,- per person

Start: 25. januar
15:25
Slutt: 12. februar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding