Oslogruppa inviterer til Symra kino og meksikansk mat

Oslogruppa tar en tur til Lambertseter for å spise meksikansk og se Skammerens datter - 2 Slangens gave.

Dette er en eventyr/fantasyfilm med aldersgrensen 12 år som betyr at aktiviteten passer for familier med barn fra 9 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 17. mars møtes vi utenfor Symra kino på Lambertseter. Her hilser vi på hverandre før vi går og ser Skammerens datter 2. Ettrr filmen går vi på Agave Meksikansk restaurant som ligger inne i Lambertsetter senter hvor vi får servert deilige quesadillas :) (Har du allergier eller andre mathensyn så skriv dette gjerne i meldingsfeltet ved påmelding).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15.15 utenfor Lambertseter senter. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk. Det blir popkorn og brus til alle. Etterpå går vi for å spise.

Hvordan komme seg til Symra kino: T-bane nr. 4 (Bergkrystallen) eller buss 79 (Grorud - Holmlia) til Lambertseter. Det tar bare 19 min med T-banen fra Jernbanetorget til Lambertseter. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det eller vipps til 91732092. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Åpen. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 15. mars.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Elena og Hoda

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

17. mars 2019

Klokkeslett

15:10 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elena

Telefonnummer 91732092

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Cecilie Thoresens vei 23, 1153 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 10. mars
20:14
Slutt: 14. mars
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding