Oslogruppa inviterer til Østre Bolærne 27.-30. juli

Oslogruppa inviterer til sommerferie på Østre Bolærne 27-30. juli. Her blir det mulighet for bading, SUP, hengekøyer, kano, frisbeegolf, krabbefiske og fiske m/stang. Vi prioriterer familier med barn i alderen 0-17 år fra Oslo, som har vært med oss på en dagsaktivitet tidligere. 

Bolærne-øyene er en del av Færder nasjonalpark og ligger fantastisk til i havgapet. Nå får vi muligheten til å utforske og nyte fantastiske feriedager med andre enestående familier. Dette blir en super ferie :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Det er fellesreise fra Oslo Sentralstasjon med buss tur/retur Oslo /Husvik. Alle som får plass på turen må ta buss. Dette er obligatorisk. Dere som har små barn må selv ta med bilsete/pute til bussturen. Det er seler til å feste sete/pute med, men ikke Isofix i bussen. 

Ved påmelding må dere oppgi alder på barnet. 

Torsdag 27. juli møtes vi utenfor Oslo Sentralstasjon, utgang syd v/Flytoget/Taxiparkering rett bak Operahotellet klokken 07.45 om morgenen. Bussen står og venter på oss. Det er viktig å være presis til bussen da vi skal rekke en båt fra Husvik brygge til Østre Bolærne. Bussturen tar ca 2 timer og båtturen ca 30 minutter. 

Vel fremme på Østre Bolærne er det ca. 700 meter å gå til befalsforlegningen, hvor vi skal bo. Det er lurt å pakke ting i sekker og at små som store bærer hver sin sekk så alle hjelper til.

Alle familier vil få eget rom med dusj og toalett, men vær klar over at rommene først er tilgjengelig på ettermiddagen på ankomstdagen. 

Buss, båten tur/retur, 3 overnattinger, samt alle måltider etter innsjekk er inkludert. De som får plass vil få tilsendt meny og pakkeliste. 

Vi tar båten i retur søndag kl 12.00. Beregnet ankomst til Oslo er ca kl 15.00. 

Ta med dere (pakkelisten vil justeres frem mot avreise): 

  • vannflasker
  • mat til ankomstdagen, som holder frem til middag på leirskolen
  • Annen mat, som dere trenger/ønsker 
  • termos, matbokser etc.
  • Sengetøy (dyner og puter finnes, så det er altså laken, dynetrekk og putevar som må medbringes)
  • Håndklær, gjerne ekstra til bading
  • Badetøy, klær etter vær til alle dager - se en værmelding etc. (husk at det kan blåse friskt ute i havgapet ;) )
  • Familiens favoritt brettspill, leker o.l. (husk at en må bære alt selv)
  • krabbefiskesnøre, krabbebøtte, fiskestang, bøtte/spade, flytevest o.l 
  • Det er obligatorisk med flytevest ved bruk av SUP, kano 

Lederne tar med: Lørdagsgodt til alle barna og litt til de voksne :) Vi ber om at dere ikke selv tar med godteri med mindre det skyldes allergi. Dette er fordi vi ønsker at det skal være mest mulig likt for alle som deltar. Vi ber også om at ingen kjøper noe fra kiosken på øya, mens vi er der. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 07.45 utenfor Oslo Sentralstasjon, utgang syd ved Flytoget/Taxiparkering bak Operahotellet. Aktivitetslederen er lette å få øye på.

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr person. Maks kr 500 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

27. juli - 30. juli 2023

Klokkeslett

7:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Tone-Lise 

Telefonnummer 45884039 

E- post Oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Oslo sentral stasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 200 per person, maks kr 500 per familie

Start: 22. mai
11:35
Slutt: 11. juni
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding