Oslogruppa inviterer til Østfoldbadet lørdag 17. juni

Oslogruppa inviterer til Østfoldbadet i Askim lørdag 17. juni. 

Vi prioriterer familier med barn fra Oslo, som ikke har bil. 

Aktiviteten passer for familier med barn i alder 0-17 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi prioriterer familier uten bil denne gang. Det blir satt opp buss tur/retur til Østfoldbadet. Alle som får plass må ta bussen. Det er viktig å være presis og alle må være med på hele aktiviteten. 

OBS! Opplys om dere har bil, eller ikke ved påmelding! 

Lørdag 17. juni møtes vi utenfor Intility arena v/ Innspurten kl 0945. Nærmeste T-bane er Helsfyr, utgang merket «Valle Hovin». Adressen er Innspurten 16A, 0663 Oslo. Det er ca 15 minutter å gå fra Helsfyr til Intility arena.

Bussen kjører oss til Østfoldbadet, hvor vi skal bade, spise medbrakt mat og kose oss i mange timer. Klokken 15.00 kjører bussen tilbake fra Østfoldbadet og det er viktig å være ute i god tid. 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • matpakke
  • termos m/kaffe/te
  • badetøy
  • håndkle
  • såpe
  • solkrem (utebadet er åpent og har solsenger) 
  • mynt (10kr.) til garderobeskap

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 0945 utenfor Intility arena, Innspurten 16A, 0663 Oslo. Nærmeste t bane er Helsfyr, bruk utgang merket «Valle Hovin». Det er ca 15 minutter å gå fra Helsfyr t bane stasjon til Intility arena/Valle Hovin. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise, Jelena og Jolanta

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

17. juni 2023

Klokkeslett

9:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

Oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Intility arena, Innspurten 16A, 0663 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50,- per person

Start: 13. april
9:30
Slutt: 21. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding