Oslogruppa inviterer til Nøtteknekkeren på den Norske Opera

Balletten er basert på E.T.A. Hoffmanns eventyr «Nøtteknekkeren og Musekongen», og danses ved juletider over store deler av verden. I operaens nye oppsetning fra 2016 er handlingen lagt til Kristiania i 1905.

Clara er midt mellom å være barn og voksen, og føler seg utenfor i det store juleselskapet. Hun sovner, og i drømmen forvandles gjestene til rotter og mus – og nøtteknekkerdukken til en ekte prins. I et forvokst og litt skummelt univers kjemper prinsen og Clara mot rottene og musene. I andre akt blir også gavene fra de utenlandske gjestene levende og byr opp til dans – alt styrt av den mystiske dukkemakeren Drosselmeyer. 

Selve forestillingen begynner kl 1800, men vi går først på introduksjon til forestillingen kl 1700. Oppmøte blir dermed kl 1645 utenfor hovedinngangen. Det blir dessverre ikke tid til matservering, men vi hygger oss sammen under introduksjonen. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Åsve og Jolanta.

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo.

Informasjon

Dato

7. des 2022

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jolanta 

Telefonnummer: 941 94 498

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Kirsten Flagstads plass 1

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 1. oktober
18:00
Slutt: 15. oktober
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding