Oslogruppa inviterer til NAM søndag 29. januar

Oslogruppa besøker NAM - Nasjonalmuseet søndag 29. januar. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier, som er opptatt av kunst og synes installasjoner med film, lyd, performance og skulptur er spennende. 

Vi prioriterer Oslofamilier med barn, som er 8 år, eller eldre. Aktiviteten vil være sammen med en gruppe fra Follo. 

Sjekk ut: https://www.nasjonalmuseet.no/

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 29. januar besøker vi NAM -  Nasjonalmuseet. Vi skal bli kjent, lære noe nytt og få en guidet omvisning i utstillingen : Laure Prouvost : «Above Front Tears Oui Float». I Laure Prouvots utstilling i lyshallen inviteres du til en magisk og urovekkende opplevelse. NAM beskriver utstillingen slik: 

«Prouvost er kjent for sine sanselige og oppslukende installasjoner med film, lyd, performance, skulptur, tekstil og tekst. Hun henter inspirasjon fra flere perioder innen kunsthistorien – dadaisme, surrealisme og eldre kunsthistorie – med objekter som grotter og fontener. Som surrealistene leker Prouvost med grensene mellom fiksjon og virkelighet.» 

Omvisningen i Laure Provots utstilling begynner klokken 1355. 

Det blir mulig å gå litt rundt på egenhånd/ i små grupper etter omvisningen, eller besøke familieverkstedet «Verken fugl eller fisk»! På verkstedet kan du lage fuglevinger, nebb og andre dyrekroppsdeler som du kan bruke å forvandle deg til et fantasidyr inspirert av den magiske verden som er høyt oppe i skyene i Laure Provots utstilling.

Etterpå avslutter vi ettermiddagen på Peppes pizza. Alle som får plass må være med på hele aktiviteten og det er viktig å komme presis. 

Ta med deg: 

  • vannflasker

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13.30 inne i foajeen på NAM. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. Alle må bruke NAMs garderobe og låse inn klær, vannflasker, vesker etc. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

29. jan 2023

Klokkeslett

13:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

Oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Nasjonalmuseet, Brynjulf Bulls plass 3, 0250 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 30 per person

Start: 4. januar
17:00
Slutt: 15. januar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding