Oslogruppa inviterer til kurs i Silketrykk søndag 12. februar

Oslogruppa inviterer til Silketrykkkurs søndag 12. februar på selve morsdagen. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fylt 8 år, eller eldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 12. februar drar vi til Startblokka. Vi skal hygge oss sammen, bli kjent og lage et eget silketrykk bilde. Så her kan alle få gjøre noe kreativt og lage noe fint til å henge på veggen hjemme. Hver familie får lage sitt eget silketrykk. Kurset vil holdes av kunstner Anders Kjellesvik. Sjekk ut www.anderskjellesvik.com 

Aktiviteten egner seg best for små familier. Hvis du har flere barn anbefales det at du kun melder på deg selv og 1 av barna. 

Det blir ingen matservering, så ta det med det du selv ønsker å spise og drikke.

Husk at det er viktig å være presis! 

Vi holder på til ca kl 15.00. 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • matpakke 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 1145 utenfor Startblokka. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde. Hvis du reiser kollektivt er det best å ta bane 4, eller 5 mot Vestli. T-bane stoppet heter Linderud. Det er ca 10 min å gå fra t-banestasjonen til Startblokka. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

12. feb 2023

Klokkeslett

11:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Startblokka, Østre Aker vei 90 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 30 per person

Start: 11. januar
13:00
Slutt: 26. januar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding