Oslogruppa inviterer til kreativ lek med farge og form, søndag 04. juni

Oslogruppa inviterer til kreativ lek med silketrykk teknikken. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Passer for familien med barn fra 8 år. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 04. juni skal vi hygge oss sammen, bli kjent med hverandre og lage et eget silketrykk bilde. Du kan lese litt mer om silketrykk på: https://no.wikipedia.org/wiki/Silketrykk Vi bruker blader, gress og andre utvekster for å lage form. Se video for inspirasjon: https://www.youtube.com/watch?v=MeLOiUVLYw8 

Så her kan alle få gjøre noe kreativt og lage noe fint til å henge på veggen hjemme. Hver familie får lage sitt eget silketrykk. Kurset vil holdes av kunstner Anders Kjellesvik. Sjekk ut www.anderskjellesvik.com 

Aktiviteten passer best for familier med to personer. Hvis det er flere enn to, må dere på forhånd avklare hvem får jobbe med silketrykk og hvem skal observere. 

Vi holder på til ca kl 15:30 og avslutter dagen med pølsefest og gateløp :)

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • termos med kaffe/te
  • matpakke
  • Blomster, blader, gress

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12:30 utenfor Startblokka. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Jelena og Tone-Lise

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

4. juni 2023

Klokkeslett

12:30 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Jelena

Telefonnummer: 46 373 121

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no  

Sted

Startblokka, Østre Aker vei 90 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. april
16:51
Slutt: 19. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding