Oslogruppa inviterer til kino og pizza

Oslogruppa inviterer til kino for å se den nye Månelyst i Flåklyppa! 

Oppmøte: Utenfor Saga kino kl. 15.00. Vi tar en hilserunden før vi går inn. Barna får popkorn og brus.

Etter kino går vi sammen på Peppes pizza for å spise og bli bedre kjent. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr. 30 pr. person som inkluderer kino, popcorn og brus og pizza etterpå. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Er åpen. Logg inn med ditt brukernavn og passord, og meld deg og dine på. Benytt beskjed feltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter påmeldingen kommer det opp en farget statustekst på skjermen om at du er registrert på aktivitetens ønskeliste. Vi sender ut mail fredag 28.09 til de som får plass denne gang. 

Når du står på ønskelista, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Ta kontakt om du lurer på noe. Gleder oss til å bli bedre kjent med dere :)

Vennlig hilsen Elena og Truls

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

30. sep 2018

Klokkeslett

15:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elena Oliver

Tel. 91732092

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Saga kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 25. september
22:23
Slutt: 28. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding