Oslogruppa inviterer til julebingo og serbisk mat søndag 27. november

Oslogruppa inviterer til julebingo og serbisk mat i IOGT sine lokaler i Torggata 1. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vi prioriterer familier fra Oslo på denne førjulsaktiviteten. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 27. november møtes vi i IOGT sine lokaler i Torggata 1 i Oslo sentrum. Vi skal hygge oss sammen, spille bingo og spise serbisk mat. Det vil bli servert gulasj, sarma med stekte poteter og salat. Gulasj er en tradisjonell kjøttsuppe/gryte med oksekjøtt. Sarma har ris, grønnsaker og svinekjøtt. Dette er god og tradisjonell serbisk mat, som sikkert er ny og spennende for mange av oss.

OBS: Vi kan ikke ta noen mathensyn denne gangen, så hvis dere ikke kan spise maten, som blir tilbudt må dere ta med mat selv. Oppgi i kommentarfeltet at dere tar med egen mat ved påmelding. 

Vi har fått mange fine gevinster slik som kinobilletter, bowling, klatring, tur med DFDS, Inspiria, matkurs for foreldre med baby, barnehagesekk, ting fra Dyreparkens butikk, gavekort på Kaffebrenneriet, billetter til forestillingen »Så som i himmelen», middag på «Der peppern gror» og lunsj på Jaipur. Vi har også mange små gevinster, så alle familier vil vinne! 

Vi holder på til ca kl 1615. Denne dagen er det 1. søndag i advent og det skjer mye i Oslo sentrum bl.a julegrantenning på Universitetsplassen kl 1700 for de som ønsker å delta på dette. 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • Egen mat, hvis du ikke kan spise det som blir servert. Oppgi i kommentarfeltet at du tar med egen mat, 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 14 i IOGT sine lokaler i Torggata 1, 0181 i Oslo sentrum. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

27. nov 2022

Klokkeslett

14:00 - 16:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039 

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Torggata 1, 0181 oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50,- per person

Start: 1. november
12:55
Slutt: 13. november
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding