Oslogruppa inviterer til Inspiria lørdag 17. desember

Oslogruppa drar til Inspiria science senter og overnatter. 

Aktiviteten passer for familier med barn mellom 4-12 år. 

Familier fra Oslo med barn i denne aldersgruppen, som har vært med oss på en dagsaktivitet tidligere vil bli prioritert.

Oslogruppa inviterer til en begivenhetsrik tur. Vi skal besøke Inspiria Science Center og overnatte på Quality Sarpsborg hotell der vi har fått et veldig godt tilbud. Vi vil prioritere familier med barn fra Oslo mellom 4-12 år, som har vært med oss på en dagsaktivitet tidligere. Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

OBS - ved påmelding husk å bruk beskjedfeltet og gi beskjed om du reiser kollektivt/buss/tog, eller reiser med bil. Alle må komme seg til/fra Quality Sarpsborg hotel selv for egen regning. 

Lørdag 17. desember kl 13.00 møtes vi utenfor hotellet og går sammen til Inspiria Science Center for blant annet å sjekke ut årets dinosaurutstilling, ta en tur i planetariet og finne andre ting å undre oss over. Se gjerne: www.inspiria.no
 
Når vi er fornøyde med dagen på Inspiria tusler vi til hotellet. For de som ønsker det vil det bli mulighet for en tur i badeland eller superland (inkl. minigolf) før middag lørdag og etter frokost på søndag. Se gjerne: www.superland.no/badeland/

Vær oppmerksom på at barn under 10 år alltid skal ha med voksen i bassenget og at barn uansett alder ikke kan oppholde seg alene i bassengområdet uten tilsyn. 

Ta med deg: 

  • Matpakke og drikke til lørdagen da det ikke er inkludert mat før middag 
  • vannflasker
  • noe godt å drikke/snacks (som dere kan ha på hotellrommet, primært) 
  • badetøy inkl. baderinger el.l., ekstra håndklær, badekåpe, morgenkåpe etc.
  • klesskift og overnattingsklær, inkl. noe pent å ha på til middagen
  • familiens favorittspill (kort) el.l.
  • innesko 
  • godt humør
  • lørdagsgodt 

Inkluderte måltider: Buffet middag lørdag kl 1800 og frokost søndag, gi beskjed om evt. allergier i meldingsfelt ved påmelding

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: kl 1300 utenfor Quality Hotel Sarpsborg. Innsjekk blir etter kl 1500, bagasje kan plasseres i hotellets bagasjerom i mellomtiden. Du må ordne transport til/fra hotellet og betale for dette selv. Nærmeste busstopp nær hotellet/Inspiria er Lekevollkrysset og beregnet tid fra Oslo bussterminal med Vy/buss er 1 time og 26 min. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 150;- per person maks kr 500;- per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

17. des - 18. des 2022

Klokkeslett

13:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Quality Sarpsborg hotel

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 150 per person, maks kr 500 per familie

Start: 23. oktober
19:30
Slutt: 20. november
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding