Oslogruppa inviterer til hyttetur i pinsen - Kværnstua i Sandefjord

Oslogruppa inviterer til hyttetur i pinsen 27-29. mai på Kværnstua i Sandejord. 

Vi prioriterer familier fra Oslo, som har vært med oss på en dagsaktivitet tidligere. 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, som liker enkel hyttestandard. Dette er et sommerparadis, så vi satser på nydelig vær og mulighet for å bade. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 27. mai møtes vi utenfor Kværnstua i Sandefjord, Søndre Vøra 24, 3234 Sandefjord. Vi skal hygge oss sammen og bli bedre kjent.

Hytta har enkel hyttestandard, men hver familie får sitt eget rom med køyesenger. Det er puter og dyner på hytta. Det er felles toaletter og dusjrom. Sjekk gjerne ut Kværnstua i Sandefjord - Eiendommer - Organisasjonen - Om oss - Nettsider - Iogt

Alle må under oppholdet bidra med å lage mat, dekke på, rydde før og etter måltider, være med å vaske ut av eget rom og alle fellesrom før vi reiser på mandagen. Dette er et felles ansvar og en forutsetning for deltakelse. 

Vi har med SUP brett, brettspill og hengekøyer, som alle kan låne. Det vil bli sendt ut pakkeliste på mail til de som får plass. 

Vi ber om at alle som har bil og plass til en ekstra familie oppgir dette ved påmelding i kommentarfeltet. Det samme gjelder for dere, som ikke har bil. Opplys ved påmelding om dere ønsker å sitte på med en annen familie. Vi prøver å få til samkjøring slik at deltakerne kan dele på bom- og drivstoffutgifter. 

Deltakere må selv ta med:

  • Mat og drikke til frokost og kveldsmat 
  • Sengetøy
  • Klær etter vær
  • Drikkeflasker
  • Termos med kaffe/te/sjokolade

Lederne tar med: Enkel grillmat, suppe etc. Hva menyen blir er væravhengig. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12 lørdag 27. mai utenfor Kværnstua, Søndre Vøra 24, 3234 Sandefjord. Vi tar en enkel hilserunde når alle er kommet til hytta. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Maks kr 250,- per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Katinka

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

27. mai - 29. mai 2023

Klokkeslett

12:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise

45884039

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Kværnstua, Søndre Vøra 24, 3234 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 100,- per person

Start: 22. mars
18:45
Slutt: 30. april
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding