Oslogruppa inviterer til Hør’a dagbok lørdag 3. juni

Oslogruppa inviterer til familiemusical - Hør’a dagbok lørdag 3. juni på Centralteateret. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne. Vi prioriterer familier med barn fra Oslo 

Aktiviteten passer for familier med barn som er 10 år eller eldre. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 3. juni møtes vi i Oslo sentrum for å spise kl 16.00. Sted vil bli opplyst til de som får plass på aktiviteten. Vi skal hygge oss og spise mat sammen. Når alle har spist ferdig går vi til Centralteateret i Akersgata 38 for å se hiphop familiemusikalen- Hør’a dagbok.  

Det er viktig å være presis og alle må delta på hele aktiviteten. Merk at vi har fått noen spredte plasser i salen, så det kan være at familien ikke kommer rett ved siden av hverandre. Teateret varer ca 2 timer inkludert pause, så aktiviteten er ferdig ca kl 20.00. 

Teateret beskriver stykket slik: «En familiemusikal med hiphop, humor og varme

Nansi er ikke så god i norsk. Hun får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!

Hør’a, dagbok! er en historie om å være ny i Norge. Om en sterk og kul jente som er full av pågangsmot og minst like tøff som mobberne i klassen. Hun er småfrekk og stor i kjeften, og stiller alltid opp for de svake.

«Nansi trosser dysleksi og de kule gutta på skolen for å bli rap-stjerne. Dette er Tøyen-versjonen av Tonje Glimmerdal i et halsbrekkende originalt Oslo-språk. Barneboka er full av humor, hjertevarme og nye referanser til mat og musikk.» skrev VG om boken og ga terningkast seks.

Hør’a, dagbok! er en musikal som åpner øyne, ører og hjerter for hvem vi er i Norge akkurat nå. Håper vi sees!» 

Ta med deg om du ønsker: 

  • vannflasker
  • noe godt å spise på når vi er på teater 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Klokken 16.00 i Oslo sentrum. Sted vil bli opplyst til de som får plass på aktiviteten. Aktivitetslederne er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tone-Lise og Jelena 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Oslo 

Informasjon

Dato

3. juni 2023

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Tone-Lise 

45884039

Oslo@enestaaendefamilier.no 

Sted

Centralteateret, Akersgata 38

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Kr 50 per person

Start: 10. april
10:55
Slutt: 7. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding