Oslogruppa inviterer til Grinchen og julemiddag

Oslogruppa inviterer store og små til å en pause fra en travel forjulstid. Vi drar på julekino for å se Grinchen, så går vi til Dovrehallen restaurant for å spise tradisjonell norsk julemat. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi skal bestille mat på forhånd. Skriv derfor i beskjedfeltet hva dere ønsker å spise:

- Juletalerken med ribbe, medisterkake og pølse

- Pinnekjøtt 

- Lutefisk 

Små barn kan også velge mellom kylling med pommes frites eller kveite.

Oppmøte: Ca kl 13 ved Saga kino. Når kinoprogram blir lagt ut tirsdag ettermiddag, får vi vite nøyaktig klokkeslett når filmen starter. Dere som får plass blir informert om ny tidspunktet. Når alle er samlet, hilser vi på hverandre og så går vi inn i samlet flokk. Etter at filmen er ferdig går vi ned til Dovrehallen restaurant i Storgata hvor vi spiser og blir bedre kjent.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Vi sender ut mail torsdag 06/12 til de som får plass denne gang. 

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Elena og Truls

IOGTs Enestående familier Oslo

Informasjon

Dato

9. des 2018

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elena

Telefonnummer: 91732092

E- post: oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Stortingsgata 28, 0161 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30,-

Start: 2. desember
0:00
Slutt: 5. desember
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding