Oslogruppa inviterer til Gokart og pizza søndag 29. april kl. 12:45.

Karting

Oslogruppa inviterer til Gokart og pizza søndag 29. april kl. 12:45.

Vi ønsker velkommen til en aktiv dag i Harald Huysman innendørs karting på Alnabru. Barna får en unik mulighet til å kjøre gokart og å ha det kjempegøy mens vi voksne tar en hyggelig prat sammen. Etter kjøring spiser vi alle samlet og koser oss.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Aktivitet er forbeholdt familier bosatt i Oslo. Passer for barn mellom 5 og under 15 år med høydekravet minimum 120 cm. Det er derfor viktig at du skriver oss i beskjefeltet hvor høyt barnet ditt er.

Barna blir delt i to aldersgrupper og kjører i hver sin bane.

Vi møtes utenfor Harald Huysman Karting kl.12.45. Adresse er Smalvollveien 34, 0667 Oslo. Vi hilser på hverandre og kl. 13 går vi inn.

Nettside til Harald Huysman Karting er: hhk.no. Info om karting kan du lese her: https://hhk.no/innendorsbane-alnabru/gokart/kidkart/ og her: https://hhk.no/innendorsbane-alnabru/gokart/juniorkjoring/

Transport:

Buss nr.100 retning Kjeller går fra Oslo bussterminal eller Helsfyr bussterminal hver 15 minutt og det tar ca 10 min å spasere fra bussholdeplassen «Smalvollveien» til gokartsenteret.

Det er parkering for dem som skal kjøre bil.

Deltakeravgift:

Vi har satt en egenandel for denne aktivitet på kr 100,- pr barn. Dette inkluderer pizza og drikke for den voksne. Legg pengene i en konvolutt, gjerne navnet så blir det lettere for oss å holde styr på alt.  Er dette mer enn du klarer nå så legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. 

Påmelding er åpen. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Plasser tildeles 22.april. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Husk å skrive barnets høyde. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Elena (91732092) og Natascha (97930570)

Informasjon

Dato

29. april 2018

Klokkeslett

12:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elena

91732092

oslo@enestaaendefamilier.no

Sted

Harald Huysman Karting AS, Smalvollveien 34, 0667 Oslo

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100,- per barn

Start: 5. april
11:49
Slutt: 21. april
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding